Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 91698   |    |  Avís legal


 AGROQUIMICS LES BORGES

  Joan Maragall, 38
  25400 - Les Borges Blanques (Lleida) 
  Tel: 973 142 801
  Fax: 973 142 804
   Correu-e: agroborges@agroborges.com

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters)
Empresa
Correu-e *
Telèfon*
Consulta

*(Només lletres)
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AGROQUIMICS LES BORGES amb CIF i domicili social a Joan Maragall, 38, 25400, Les Borges Blanques (Lleida), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, AGROQUIMICS LES BORGES informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

AGROQUIMICS LES BORGES informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AGROQUIMICS LES BORGES es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic agroborges***agroborges.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de AGROQUIMICS LES BORGES.

Tancar finestra


En compliment de la LOPD, li informem que les dades personals facilitades en el present formulari seran inclosos en fitxers de titularitat de AGROQUÍMICS ELS BORGES, S.L. amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud i enviar-li la informació sol·licitada.

Les seves dades també poden ser utilitzats amb la finalitat de que AGROQUÍMICS ELS BORGES, S.L. li mantingui informat sobre béns, serveis, i esdeveniments que puguin ser del seu interès.

De conformitat amb la LOPD, Vè. pot exercitar el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pel que fa a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment, enviant una sol·licitud, juntament amb la còpia del seu DNI o document acreditatiu, a l'adreça C/ JOAN MARAGALL, 38 â25400 LES BORGES BLANQUES – LLEIDA.
       
CONTACTA AMB NOSALTRES.
Joan Maragall, 38
25400 Les Borges Blanques

Tel. 973.142.801
GRUP AGROBORGES

AGROQUIMICS LES BORGES SL
AGROTECNOLOGIA APLICADA SL